17 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Архів ОВБД Архів об'єднаної віртуальної бібліографічної довідки Григорій запитує: Доброго дня).Допоможіть, будь-ласка, з посиланнями на електронні і друковані джерела на тему "характеристика основних підходів до побудови системи виробництва та збуту продукції".Дякую

Останні виставки
Останні новини

Рекомендувати

Григорій запитує: Доброго дня).Допоможіть, будь-ласка, з посиланнями на електронні і друковані джерела на тему "характеристика основних підходів до побудови системи виробництва та збуту продукції".Дякую

Додано:
Середа, 12 грудня 2012
Переглядів:
1596

Відповідь

Наша відповідь:
Шановний Григорію! По Вашій темі пропонуємо наступні джерела:
 

1. Гриньова В. М. Організація виробництва : підручник / В. М. Гриньова, М. М. Салун. – К. : Знання, 2009. – 582 с. 
2. Іванілов О.С. Економіка підприємства : підручник / О. С. Іванілов. – К. : Центр учб. л-ри, 2011. – 728 с.
3. Козик В. В. Організація виробництва : навч. посібник / В. В. Козик, 
А.С. Гавриляк. – К. : Знання, 2011. – 222 с.
4. Організація виробництва : підручник / за ред. П. В. Круш, В. I. Подвігіна, В. О. Гулевич. – К. : Каравела, 2010. – 536 с. 
5. Організація виробництва : навч. посібник / В. О. Онищенко, О. В. Редкін,А. С. Старовірець, В. Я. Чевганова. – М. : Лібра, 2003. – 336 с.
6. Оснач О. Ф. Управління розподілом і збутом готової продукції [Електронний ресурс] / О. Ф. Оснач // Промисловий маркетинг. – Режим доступу : http:/pidruchniki.ws/17910211/marketing/upravlinnya_rozpodilom_zbutom_gotovoyi_produktsiyi#997
7. Тарасюк Г. М. Планування діяльності підприємства : практикум: навч. посібник / Г. М. Тарасюк. – К. : Кондор, 2009. – 266 с.

Категорія

Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Міжнародна економічна діяльність України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки