19 | 12 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Программа и методические рекомендации прохождения производственной организационно-технологической практики и стажировки студентами 3 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ PDF Друк e-mail
П'ятниця, 22 вересня 2017, 08:32

Программа и методические рекомендации прохождения производственной организационно-технологической практики и стажировки студентами 3 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ

Логвин М. М.

Программа и методические рекомендации прохождения производственной организационно-технологической практики и стажировки студентами 3 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ / М. М. Логвин, И. В. Литовченко. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 18 с.

Производственная стажировка является составной частью подготовки студентов факультета пищевых технологий, гостиничного, ресторанного и туристического бизнеса ПУЕТ по специальности «Туризм», степени бакалавра. Этот вид практики нацелен на формирование у студентов практических навыков предоставления туристических услуг в разных сферах.

 
Міжнародний туризм PDF Друк e-mail
П'ятниця, 22 вересня 2017, 07:54

Міжнародний туризм

Міжнародний туризм : методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт студентами спеціальності 242 «Туризм» ступеня бакалавра ПУЕТ / П. В. Шуканов, Н. М. Карпенко, І. В. Литовченко, М. М. Логвин. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 25 с.

Курсова робота є одним із видів навчальної роботи у вищих навчальних закладах. Курсова робота як складне комплексне завдання, виконується не лише на основі знань із даної навчальної дисципліни, а й на основі знань з інших дисциплін. У процесі виконання курсової роботи студенти поглиблюють знання з відповідного предмета та суміжних дисциплін, удосконалюють навички аналізу статистичного й фактичного матеріалу, роботи з науковою і навчальною літературою, вчаться застосуванню наукових методів у дослідженні факторів, сучасних тенденцій та інноваційних стратегій розвитку міжнародного туризму.

 
Технологія зберігання продовольчих товарів PDF Друк e-mail
Четвер, 21 вересня 2017, 13:37

Технологія зберігання продовольчих товарів

Хмельницька Є. В.

Технологія зберігання продовольчих товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» /162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Є. В. Хмельницька, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 57 с.

Вивчення дисципліни «Технологія зберігання продовольчих товарів» дозволить фахівцям у майбутньому всебічно й досконало розв’язувати практичні завдання, пов’язані з оцінкою лежкоздатності та тривалості зберігання продовольчих товарів, здійснювати контроль якості товарів на всіх етапах зберігання і товаропросування.

 
Товароведение (пищевые продукты) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 15 вересня 2017, 14:52

Товароведение (пищевые продукты)

А. П. Кайнаш

Товароведение (пищевые продукты) : учебно-методическое пособие для самостоятельного изучения учебной дисциплины студентами направления подготовки 6.030510 «Товароведение и торговое предпринимательство» программы профессиональной направленности «Товароведение и экспертиза в таможенном деле» ПУЭТ / А. П. Кайнаш. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 275 с.

Методические рекомендации для самостоятельного изучения учебной дисциплины предназначены для изучения товароведных исследований продовольственных товаров отечественного и импортного производства; освоения методик определения качества продовольственных товаров.

 
Навчально-дослідна робота за фахом PDF Друк e-mail
П'ятниця, 15 вересня 2017, 10:24

Навчально-дослідна робота за фахом

Хомич Г. П.

Навчально-дослідна робота за фахом : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 55 с.

У результаті вивчення навчальної дисципліни магістранти повинні вміти: складати план проведення наукового дослідження; розробити стратегію і тактику проведення експерименту; користуватися математичними та статистичними методами планування досліджень; проводити й оформляти результати експерименту; оформляти наукові публікації, звіти, проекти нормативно-технічної документації з подальшим їх аналізом та узагальненням.

 
« ПочатокПопередня11121314151617181920НаступнаКінець »

Сторінка 16 з 27
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Фінанси, гроші та кредит
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки