28 | 06 | 2017
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма та методичні рекомендації PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 10:48

Програма та методичні рекомендації

Литовченко І. В.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 5 курсу спеціальності 242 «Туризм» ступеня магістра ПУЕТ / І. В. Литовченко, М. М. Логвин, Н. М. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 17 с.

У системі професійної підготовки майбутніх фахівців із туризму вирішальна роль належить виробничій практиці, що проводиться на туристичних підприємствах. Програма передбачає планове, поетапне засвоєння студентами практичних і професійних навичок та застосування в реальних умовах теоретичних знань, отриманих під час вивчення циклів професійно-орієнтованих гуманітарних, соціально-економічних та професійних і практичних дисциплін.

 
Методи і засоби контролю якості PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 10:05

Методи і засоби контролю якості

Баля Л. В.

Методи і засоби контролю якості : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» /162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Л. В. Баля, В. М. Волощук, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 37 с.

Питання контролю якості товарів є однією із проблем розвитку сучасного світового ринку. Знання методів і засобів контролю якості товарів має важливе значення для застосування сучасних методів визначення якості товарів. Тому вивчення майбутніми фахівцями навчальної дисципліни «Методи і засоби контролю якості» важливе, адже з наукових позицій обґрунтовує одне з найважливіших завдань професійної діяльності.

 
Програма виробничої практики PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 травня 2017, 09:18

Програма виробничої практики

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики для студентів 5 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня магістра ПУЕТ / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 18 с.

На сучасному етапі розвитку економічних відносин на ринку праці висуваються високі вимоги до випускників вищих навчальних закладів, які повинні мати не тільки теоретичні знання із широкого кола питань, але й достатню практичну підготовку.

Виробнича практика проводиться відповідно до навчального плану та графіка навчального процесу. Тривалість практики – 5 тижнів.

Місце проведення практики: сучасні курортні комплекси різних форм власності Полтавської області, інших міст України та зарубіжжя.

 
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 травня 2017, 08:56

Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта

Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 14–15 березня 2017 року). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 280 с. – Текст : укр., англ.

У матеріалах конференції розглянуто актуальні теоретичні та практичні питання, пов’язані з розвитком матеріалознавства й товарознавства в Україні та за її межами в контексті світових досягнень науки і техніки.

Розраховано на вчених, викладачів навчальних закладів, докторантів, аспірантів, магістрантів, а також фахівців, які займаються проблемами матеріалознавства та товарознавства.

 
Управлінська результативність у міжнародному бізнесі PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 травня 2017, 08:51

Управлінська результативність у міжнародному бізнесі

Шкурупій О. В.

Управлінська результативність у міжнародному бізнесі : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи студентами спеціальності 056 «Міжнародні економічні відносини» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Шкурупій, А. В. Артеменко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 29 с.

Підготовка курсової роботи спрямована на поглиблення студентом знань предмета досліджень, який визначається за широкою проблематикою з управлінської результативності в міжнародному бізнесі, а також таких умінь: самостійно виконувати аналіз за темою курсової роботи, використовувати спеціальну літературу, грамотно формулювати та висловлювати власну точку зору, робити висновки та обґрунтовувати пропозиції.

 
« ПочатокПопередня12345НаступнаКінець »

Сторінка 2 з 5
Вхід для читача
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову

Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Інноваційний потенціал економіки України: теорія та практика формування, оцінювання і використання
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки
 

Лічильник PR-CY.Rank