16 | 12 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Безпека: Цивільний захист. Прогнозування хімічної обстановки у випадку аварій на хімічно небезпечних об’єктах і транспорті PDF Друк e-mail
Вівторок, 20 листопада 2018, 09:57

Безпека: Цивільний захист. Прогнозування хімічної обстановки у випадку аварій на хімічно небезпечних об’єктах і транспорті

Фарісєєв А. Г.

Безпека: Цивільний захист. Прогнозування хімічної обстановки у випадку аварій на хімічно небезпечних об’єктах і транспорті : методичні рекомендації щодо виконання розрахунково-графічної роботи студентами всіх спеціальностей ступеня магістра / А.Г. Фарісєєв, Т.І. Дмитрюк. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с.

Предметом вивчення навчальної дисципліни «Безпека: Цивільний захист» є набуття здатності орієнтуватися у визначенні параметрів зон забруднення радіоактивними (РР) та небезпечними хімічними речовинами (НХР) під час аварійного прогнозування можливої обстановки за відповідними таблицями (класу стійкості атмосфери, напряму розповсюдження хмари, потужності рівня радіації, доз опромінення людей, приведеної величини часу початку та тривалості опромінення, довжини й ширини зон забруднення (для РР) та площі зони, глибини, часу підходу хмари забрудненого повітря до об’єкта господарювання (ОГ) (для НХР), тривалості дії ураження РР, НХР.

 
Програма науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітні програми «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа» ступеня магістра PDF Друк e-mail
Вівторок, 20 листопада 2018, 09:41

Програма науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітні програми «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа» ступеня магістра

Капліна Т. В.

Програма науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітні програми «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа» ступеня магістра / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 21 с.

Науково-педагогічна практика магістрантів як викладачів дозволяє застосувати на практиці теоретичні знання, набуті ними як зі спеціальних, так і психолого-педагогічних дисциплін, закріпити й удосконалити професійно-педагогічні вміння, як напрацьовані під час практичних занять.

Основною базою практики є випускова кафедра, в рамках якої формуються наукові напрями дослідження, функціонують наукові школи, проблемні групи, наукові гуртки, а також викладаються професійно-орієнтовні дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітні програми «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа».

 
Технологическая экспертиза PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 червня 2018, 09:50

Технологическая экспертиза

Юдичева О. П.

Технологическая экспертиза : учебные задания и методические рекомендации для практических занятий и самостоятельной работы студентов специальности 076 «Предпринимательство, торговля и биржевая деятельность» образовательной программы «Товароведение и экспертиза в таможенном деле» степени магистра / О. П. Юдичева, Н. А. Кузнецова. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 40 с.

Технологическая экспертиза изучает вопросы обработки (переработки) сырья, полуфабрикатов и изделий, технологического режима превращения их в готовую продукцию, соответствия продукции технологическим нормативам по количественному и качественному составу, использованному сырью и дополнительным материалам, а также характер и последовательность технологических процессов, методы их осуществления, выбор необходимого оборудования, приспособлений, моделей, рабочего инструмента, размещение оборудования в пределах отдельных цехов.

 
Основы научных исследований PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 червня 2018, 08:03

Основы научных исследований

Юдичева О. П.

Основы научных исследований : учебные задания и методические рекомендации для практических занятий студентов специальности 076 «Предпринимательство, торговля и биржевая деятельность» образовательной программы «Товароведение и торговое предпринимательство» (товароведение и экспертиза в таможенном деле) степени бакалавра / О. П. Юдичева, З. П. Рачинская. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 36 с.

Цель учебной дисциплины «Основы научных исследований» – объяснить студентам роль и значение научных исследований в профессиональной деятельности, помочь овладеть основными правилами, принципами и закономерностями научно-исследовательской и методической деятельности, основами научного мировоззрения.

Задача учебной дисциплины – помочь студентам овладеть основными направлениями развития научных исследований в сфере экономики, освоить методику поиска, оформления, разработки научных исследований с использованием современных методов и технологий.

 
Экспертиза товаров (Экспертиза продовольственных товаров) PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 червня 2018, 07:46

Экспертиза товаров (Экспертиза продовольственных товаров)

Юдичева О. П.

Экспертиза товаров (Экспертиза продовольственных товаров) : учебные задания и методические рекомендации для практических занятий и самостоятельной работы студентов специальности 076 «Предпринимательство, торговля и биржевая деятельность» образовательной программы «Товароведение и экспертиза в таможенном деле» степени магистра / О. П. Юдичева, Н. А. Кузнецова. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 63 с.

Учебные задания и методические рекомендации для практических занятий и самостоятельной работы студентов специальности 076 «Предпринимательство, торговля и биржевая деятельность» образовательной программы «Товароведение и экспертиза в таможенном деле» предназначены для изучения и практического освоения особенностей товароведных и экспертных исследований пищевых продуктов отечественного и зарубежного производства.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 2 з 23
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Права людини в Україні
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки