22 | 04 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Программа производственной туристической практики для студентов специальности 242 «Туризм» ПУЭТ PDF Друк e-mail
Четвер, 14 вересня 2017, 10:30

Программа производственной туристической практики для студентов специальности 242 «Туризм» ПУЭТ

Карпенко Н. Н.

Программа производственной туристической практики для студентов специальности 242 «Туризм» ПУЭТ / Н. Н. Карпенко, И. В. Литовченко, Ю. В. Карпенко. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 12 с.

Производственная туристическая практика является составной частью учебного процесса, одним из основных этапов практической подготовки студентов 2 курса специальности 246 «Туризм». Главная цель практики – формирование у студентов практических умений и навыков организации деятельности туристического предприятия, организации и методики проведения различных видов туристической деятельности, целенаправленного изучения природных, историко-культурных и социально-экономических факторов развития туристической деятельности на местном и региональном уровнях.

 
Збірник наукових статей магістрів спеціальностей «Документознавство та інформаційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа», «Технології в ресторанному господарстві» ПУЕТ PDF Друк e-mail
Четвер, 14 вересня 2017, 08:41

Збірник наукових статей магістрів спеціальностей «Документознавство та інформаційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа», «Технології в ресторанному господарстві» ПУЕТ

Збірник наукових статей магістрів спеціальностей «Документознавство та інформаційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа», «Технології в ресторанному господарстві» ПУЕТ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 77 с.

У збірнику подано результати наукових досліджень магістрів спеціальностей «Документознавство та інформаційна діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа», «Технології в ресторанному господарстві».

 
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства PDF Друк e-mail
Четвер, 14 вересня 2017, 08:12

Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства

Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XL Ювілейної міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2016 рік (м. Полтава, 19–20 квітня 2017 року). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 388 с. – Текст укр., рос., англ. мовами.

Збірник містить тези найкращих доповідей XL Ювілейної міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2016 рік «Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства». Проблеми, порушені авторами публікацій, вирізняються своєю актуальністю та новизною наукових підходів. Основна увага приділяється висвітленню результатів наукових досліджень у сфері економіки та підприємництва, інформаційних і мережевих технологій, товарознавства, харчових технологій та інженерії.

 
Методи і засоби контролю якості PDF Друк e-mail
Четвер, 14 вересня 2017, 07:46

Методи і засоби контролю якості

Баля Л. В.

Методи і засоби контролю якості : курс лекцій для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» / 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Л. В. Баля, В. М. Волощук, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 114 с.

Метою навчальної дисципліни є набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок щодо методів і засобів контролю якості товарів у сучасних економічних та екологічних умовах; формування у студентів творчого підходу під час вирішення питань у практичній діяльності.

 
Управління витратами PDF Друк e-mail
Середа, 13 вересня 2017, 13:17

Управління витратами

Лугівська О. П.

Управління витратами : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» ПУЕТ / О. П. Лугівська. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 163 с.

Знання у сфері управління витратами виробництва дозволять майбутнім фахівцям: віднайти методи ефективного, раціонального їх використання і цим досягти найбільшої віддачі від технічного обладнання, матеріальних та трудових ресурсів, визначити їх ефективність; перевірити господарські показники і ведення розрахунково-облікових операцій; з’ясувати, як встановлювати ціни, регулювати й контролювати витрати; спланувати реальний рівень прибутку; оптимізувати взаємозалежність видів продукції і місць їх виробництва.

Отриманню цих знань та вмінь сприяє навчальна дисципліна «Управління витратами», яка є однією із спеціальних дисциплін, що вивчаються студентами напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства».

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 10 з 19
Вхід для читача Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Історія України з найдавніших часів до 1648 року
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки