05 | 07 | 2020
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Управлінська результативність у міжнародному бізнесі PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 травня 2017, 08:51

Управлінська результативність у міжнародному бізнесі

Шкурупій О. В.

Управлінська результативність у міжнародному бізнесі : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи студентами спеціальності 056 «Міжнародні економічні відносини» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Шкурупій, А. В. Артеменко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 29 с.

Підготовка курсової роботи спрямована на поглиблення студентом знань предмета досліджень, який визначається за широкою проблематикою з управлінської результативності в міжнародному бізнесі, а також таких умінь: самостійно виконувати аналіз за темою курсової роботи, використовувати спеціальну літературу, грамотно формулювати та висловлювати власну точку зору, робити висновки та обґрунтовувати пропозиції.

 
Бухгалтерський облік в управлінні підприємством PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:46

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством

Карпенко О. В.

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством : збірник ситуаційних завдань для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Карпенко, Г. О. Соболь. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 135 с.

«Бухгалтерський облік в управлінні підприємством» – це дисципліна циклу професійної та практичної підготовки фахівців з обліку й оподаткування. Ринкові перетворення спричинили істотні зміни в організації, методиці та методології бухгалтерського обліку. Головний бухгалтер став безпосереднім членом команди топ-менеджерів підприємства, бухгалтери – постачальниками інформації користувачам. Зросло соціальне значення професії бухгалтера, підвищилася роль обліково-аналітичного забезпечення у прийнятті управлінських рішень відповідно до сучасних концепцій менеджменту. Опрацювання цієї навчальної дисципліни сприятиме підвищенню вашого особистого професійного рівня та конкурентоздатності на ринку праці, тобто забезпечить вашу економічну безпеку, допоможе побудувати успішну кар’єру, зрозуміти свою роль в управлінні підприємством та можливості особистого внеску в її успіх. Уміння застосовувати отримані знання на практиці сприятимуть забезпеченню економічної безпеки соціально-відповідального бізнесу, що реалізує концепцію сталого розвитку.

 
Формування якості товарів (Харчові продукти) PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:33

Формування якості товарів (Харчові продукти)

Назаренко В. О.

Формування якості товарів (Харчові продукти) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ / В. О. Назаренко, В. М. Волощук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 68 с.

Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Формування якості товарів» розроблений для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» на основі навчальної програми з дисципліни «Формування якості товарів (продовольча група)», затвердженої 22.02.2012 р. вченою радою Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», протокол № 2.

 
Економіка туризму PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:27

Економіка туризму

Дробиш Л. В.

Економіка туризму : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.140103 «Туризм» ПУЕТ / Л. В. Дробиш, В. О. Сергійчук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 283 с.

Знання, які одержує студент під час вивчення навчальної дисципліни, – це опанування теоретичних і практичних питань організації діяльності та функціонування туристичних підприємств, забезпечення їх ефективності й конкурентоспроможності на ринку, оволодіння знаннями із планування, організації та аналізу економічної діяльності туристичного підприємства.

 
Організація туризму (організація екскурсійної діяльності) PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:19

Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)

Литовченко І. В.

Організація туризму (організація екскурсійної діяльності) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм» ступеня бакалавра ПУЕТ / І. В. Литовченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 48 с.

Навчання базується на теоретичному узагальненні досвіду проведення екскурсійної діяльності, методичних способах проведення екскурсії, що виправдали себе на практиці. У процесі навчання студенти повинні оволодіти не тільки теоретичними основами навчальної дисципліни, але й отримати практичні навички щодо розроблення й проведення екскурсії та підготовки необхідної методичної документації. Також передбачається написання студентами курсової роботи, виконання самостійної роботи, проведення науково-дослідної студентської роботи з питань удосконалення організації екскурсійної діяльності.

 
« ПочатокПопередня71727374757677787980НаступнаКінець »

Сторінка 77 з 80
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Основи рекреалогії (економіко-екологічний та маркетинговий аспект)
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки