22 | 04 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ступеня магістра ПУЕТ PDF Друк e-mail
П'ятниця, 22 вересня 2017, 11:04

Програма науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ступеня магістра ПУЕТ

Єгоричева С. Б.

Програма науково-педагогічної навчальної практики студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ступеня магістра ПУЕТ / С. Б. Єгоричева. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 17 с.

Науково-педагогічна навчальна практика є невід’ємною складовою процесу підготовки студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ступеня магістра і має на меті підвищення науково-педагогічного рівня випускників шляхом набуття професійних навичок і вмінь самостійного проведення науково-дослідної роботи та формування педагогічних компетенцій щодо викладання навчальних дисциплін фінансового спрямування.

 
Программа производственной стажировки для студентов 2 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ PDF Друк e-mail
П'ятниця, 22 вересня 2017, 10:10

Программа производственной стажировки для студентов 2 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ

Скляр Г. П.

Программа производственной стажировки для студентов 2 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ / Г. П. Скляр, И. В. Литовченко, М. М. Логвин. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 10 с.

Производственная стажировка является составной частью подготовки студентов факультета пищевых технологий, гостиничного, ресторанного и туристического бизнеса ПУЕТ по специальности «Туризм», степени бакалавра.

 
Программа и методические рекомендации прохождения производственной организационно-технологической практики и стажировки студентами 3 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ PDF Друк e-mail
П'ятниця, 22 вересня 2017, 08:32

Программа и методические рекомендации прохождения производственной организационно-технологической практики и стажировки студентами 3 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ

Логвин М. М.

Программа и методические рекомендации прохождения производственной организационно-технологической практики и стажировки студентами 3 курса специальности 242 «Туризм» степени бакалавра ПУЭТ / М. М. Логвин, И. В. Литовченко. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 18 с.

Производственная стажировка является составной частью подготовки студентов факультета пищевых технологий, гостиничного, ресторанного и туристического бизнеса ПУЕТ по специальности «Туризм», степени бакалавра. Этот вид практики нацелен на формирование у студентов практических навыков предоставления туристических услуг в разных сферах.

 
Міжнародний туризм PDF Друк e-mail
П'ятниця, 22 вересня 2017, 07:54

Міжнародний туризм

Міжнародний туризм : методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт студентами спеціальності 242 «Туризм» ступеня бакалавра ПУЕТ / П. В. Шуканов, Н. М. Карпенко, І. В. Литовченко, М. М. Логвин. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 25 с.

Курсова робота є одним із видів навчальної роботи у вищих навчальних закладах. Курсова робота як складне комплексне завдання, виконується не лише на основі знань із даної навчальної дисципліни, а й на основі знань з інших дисциплін. У процесі виконання курсової роботи студенти поглиблюють знання з відповідного предмета та суміжних дисциплін, удосконалюють навички аналізу статистичного й фактичного матеріалу, роботи з науковою і навчальною літературою, вчаться застосуванню наукових методів у дослідженні факторів, сучасних тенденцій та інноваційних стратегій розвитку міжнародного туризму.

 
Технологія зберігання продовольчих товарів PDF Друк e-mail
Четвер, 21 вересня 2017, 13:37

Технологія зберігання продовольчих товарів

Хмельницька Є. В.

Технологія зберігання продовольчих товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» /162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Є. В. Хмельницька, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 57 с.

Вивчення дисципліни «Технологія зберігання продовольчих товарів» дозволить фахівцям у майбутньому всебічно й досконало розв’язувати практичні завдання, пов’язані з оцінкою лежкоздатності та тривалості зберігання продовольчих товарів, здійснювати контроль якості товарів на всіх етапах зберігання і товаропросування.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 8 з 19
Вхід для читача Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Экономика развития
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки