16 | 12 | 2017
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства PDF Друк e-mail
Четвер, 14 вересня 2017, 08:12

Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства

Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : тези доповідей XL Ювілейної міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2016 рік (м. Полтава, 19–20 квітня 2017 року). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 388 с. – Текст укр., рос., англ. мовами.

Збірник містить тези найкращих доповідей XL Ювілейної міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2016 рік «Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства». Проблеми, порушені авторами публікацій, вирізняються своєю актуальністю та новизною наукових підходів. Основна увага приділяється висвітленню результатів наукових досліджень у сфері економіки та підприємництва, інформаційних і мережевих технологій, товарознавства, харчових технологій та інженерії.

 
Методи і засоби контролю якості PDF Друк e-mail
Четвер, 14 вересня 2017, 07:46

Методи і засоби контролю якості

Баля Л. В.

Методи і засоби контролю якості : курс лекцій для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» / 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Л. В. Баля, В. М. Волощук, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 114 с.

Метою навчальної дисципліни є набуття студентами теоретичних знань і практичних навичок щодо методів і засобів контролю якості товарів у сучасних економічних та екологічних умовах; формування у студентів творчого підходу під час вирішення питань у практичній діяльності.

 
Управління витратами PDF Друк e-mail
Середа, 13 вересня 2017, 13:17

Управління витратами

Лугівська О. П.

Управління витратами : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» ПУЕТ / О. П. Лугівська. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 163 с.

Знання у сфері управління витратами виробництва дозволять майбутнім фахівцям: віднайти методи ефективного, раціонального їх використання і цим досягти найбільшої віддачі від технічного обладнання, матеріальних та трудових ресурсів, визначити їх ефективність; перевірити господарські показники і ведення розрахунково-облікових операцій; з’ясувати, як встановлювати ціни, регулювати й контролювати витрати; спланувати реальний рівень прибутку; оптимізувати взаємозалежність видів продукції і місць їх виробництва.

Отриманню цих знань та вмінь сприяє навчальна дисципліна «Управління витратами», яка є однією із спеціальних дисциплін, що вивчаються студентами напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства».

 
Управління витратами PDF Друк e-mail
П'ятниця, 01 вересня 2017, 08:12

Управління витратами

Лугівська О. П.

Управління витратами : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» ПУЕТ / О. П. Лугівська. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 163 с.

Знання у сфері управління витратами виробництва дозволять майбутнім фахівцям: віднайти методи ефективного, раціонального їх використання і цим досягти найбільшої віддачі від технічного обладнання, матеріальних та трудових ресурсів, визначити їх ефективність; перевірити господарські показники і ведення розрахунково-облікових операцій; з’ясувати, як встановлювати ціни, регулювати й контролювати витрати; спланувати реальний рівень прибутку; оптимізувати взаємозалежність видів продукції і місць їх виробництва.

 
Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) PDF Друк e-mail
Четвер, 31 серпня 2017, 14:57

Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)

Юдічева О. П.

Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) : підручник для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра / О. П. Юдічева, Н. О. Кузнецова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 348 с.

У підручнику розглядається експертиза товарів як вид діяльності, що являє собою дослідження якості, кількості та відповідності умовам нормативної документації чи договору з поданням об’єктивного висновку. Підручник узагальнює практичний досвід проведення експертизи продовольчих товарів із використанням сучасних методів.

Для використання в освітньому процесі студентами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 4 з 13
Вхід для читача Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Організаційно-економічний механізм функціонування оптової торгівлі в ринковому середовищі
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки