11 | 08 | 2020
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Контроль якості та безпечності харчової продукції
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Товарознавство (Теоретичні основи: теоретичні основи товарознавства) PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 листопада 2019, 08:39

Товарознавство (Теоретичні основи: теоретичні основи товарознавства)

Бургу Ю. Г.

Товарознавство (Теоретичні основи: теоретичні основи товарознавства) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство і торговельне підприємництво» / Ю. Г. Бургу, А. В. Хоценко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с.

 
Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 листопада 2019, 08:08

Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві

Юрко І. В.

Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ступеня бакалавра / І. В. Юрко, О. М. Михайленко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 123 с.

 
Туристично-краєзнавча діяльність PDF Друк e-mail
Понеділок, 11 листопада 2019, 08:04

Туристично-краєзнавча діяльність

Литовченко І. В.

Туристично-краєзнавча діяльність : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами спеціальності 242 Туризм освітнього рівня магістра / І. В. Литовченко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 60 с.

 
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 1 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 жовтня 2019, 14:16

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 1 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра

Перебийніс В. І.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 1 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра / В. І. Перебийніс, Л. В. Олексенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 17 с.

 
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 жовтня 2019, 14:11

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра

Перебийніс В. І.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра / В. І. Перебийніс, Л. В. Олексенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 17 с.

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 21 з 81
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Туризм в умовах глобалізації: особливості та перспективи розвитку
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки