21 | 01 | 2020
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Нейро-нечіткі технології моделювання економічних систем PDF Друк e-mail
П'ятниця, 30 серпня 2019, 13:33

Нейро-нечіткі технології моделювання економічних систем

Карнаухова Г. В.

Нейро-нечіткі технології моделювання економічних систем : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економічна кібернетика» ступеня магістра / Г. В. Карнаухова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 29 с.

 
Поведінка споживачів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 30 серпня 2019, 13:31

Поведінка споживачів

Трайно В. М.

Поведінка споживачів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 075 «Маркетинг» ступеня бакалавра ПУЕТ/ В. М. Трайно. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 149 с.

 
Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра PDF Друк e-mail
П'ятниця, 30 серпня 2019, 13:27

Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра

Методичні рекомендації до дипломного магістерського проекту студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. І. Кущ, В. О. Володько. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 120 с.

 
Інтелектуальна власність PDF Друк e-mail
Середа, 03 липня 2019, 10:58

Інтелектуальна власність

Хомич Г. П.

Інтелектуальна власність : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 59 с.

 
Демографічні ресурси туризму PDF Друк e-mail
Середа, 03 липня 2019, 10:51

Демографічні ресурси туризму

Логвин М. М.

Демографічні ресурси туризму : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 242 «Туризм» ступеня бакалавра ПУЕТ / М. М. Логвин. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 185 с.

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 21 з 72
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Продовольственная безопасность России: еще один взгляд на проблему
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки