24 | 06 | 2017
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Бухгалтерський облік в управлінні підприємством PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:46

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством

Карпенко О. В.

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством : збірник ситуаційних завдань для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» ступеня магістра ПУЕТ / О. В. Карпенко, Г. О. Соболь. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 135 с.

«Бухгалтерський облік в управлінні підприємством» – це дисципліна циклу професійної та практичної підготовки фахівців з обліку й оподаткування. Ринкові перетворення спричинили істотні зміни в організації, методиці та методології бухгалтерського обліку. Головний бухгалтер став безпосереднім членом команди топ-менеджерів підприємства, бухгалтери – постачальниками інформації користувачам. Зросло соціальне значення професії бухгалтера, підвищилася роль обліково-аналітичного забезпечення у прийнятті управлінських рішень відповідно до сучасних концепцій менеджменту. Опрацювання цієї навчальної дисципліни сприятиме підвищенню вашого особистого професійного рівня та конкурентоздатності на ринку праці, тобто забезпечить вашу економічну безпеку, допоможе побудувати успішну кар’єру, зрозуміти свою роль в управлінні підприємством та можливості особистого внеску в її успіх. Уміння застосовувати отримані знання на практиці сприятимуть забезпеченню економічної безпеки соціально-відповідального бізнесу, що реалізує концепцію сталого розвитку.

 
Формування якості товарів (Харчові продукти) PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:33

Формування якості товарів (Харчові продукти)

Назаренко В. О.

Формування якості товарів (Харчові продукти) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ / В. О. Назаренко, В. М. Волощук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 68 с.

Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Формування якості товарів» розроблений для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» на основі навчальної програми з дисципліни «Формування якості товарів (продовольча група)», затвердженої 22.02.2012 р. вченою радою Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», протокол № 2.

 
Економіка туризму PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:27

Економіка туризму

Дробиш Л. В.

Економіка туризму : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.140103 «Туризм» ПУЕТ / Л. В. Дробиш, В. О. Сергійчук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 283 с.

Знання, які одержує студент під час вивчення навчальної дисципліни, – це опанування теоретичних і практичних питань організації діяльності та функціонування туристичних підприємств, забезпечення їх ефективності й конкурентоспроможності на ринку, оволодіння знаннями із планування, організації та аналізу економічної діяльності туристичного підприємства.

 
Організація туризму (організація екскурсійної діяльності) PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 08:19

Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)

Литовченко І. В.

Організація туризму (організація екскурсійної діяльності) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм» ступеня бакалавра ПУЕТ / І. В. Литовченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 48 с.

Навчання базується на теоретичному узагальненні досвіду проведення екскурсійної діяльності, методичних способах проведення екскурсії, що виправдали себе на практиці. У процесі навчання студенти повинні оволодіти не тільки теоретичними основами навчальної дисципліни, але й отримати практичні навички щодо розроблення й проведення екскурсії та підготовки необхідної методичної документації. Також передбачається написання студентами курсової роботи, виконання самостійної роботи, проведення науково-дослідної студентської роботи з питань удосконалення організації екскурсійної діяльності.

 
Нові технології і обладнання харчових виробництв PDF Друк e-mail
Середа, 24 травня 2017, 07:59

Нові технології і обладнання харчових виробництв

Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 6 квітня 2017 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 47 с.

У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 6 квітня 2017 року.

Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства.

 
« ПочатокПопередня12345НаступнаКінець »

Сторінка 3 з 5
Вхід для читача
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову

Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Загальне документознавство
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки
 

Лічильник PR-CY.Rank