16 | 08 | 2017
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Проектування закладів ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 11:48

Проектування закладів ресторанного господарства

Рогова А. Л.

Проектування закладів ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ / А. Л. Рогова, Л. О. Положишникова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 26 с.

Курсовий проект є самостійною роботою, що свідчить про оволодіння студентом методикою проектування закладів ресторанного господарства, вміння професійно виконувати завдання, пов’язані із забезпеченням раціональної організації технологічних процесів, поліпшення якості продукції харчування та послуг, розробленням та впровадженням заходів щодо підвищення ефективності роботи закладу загалом.

Ці методичні рекомендації розроблено для використання студентами, які навчаються за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців ступеня магістра з відривом і без відриву від виробництва.

 
Методика викладання спеціальних дисциплін PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 11:37

Методика викладання спеціальних дисциплін

Рогова А. Л.

Методика викладання спеціальних дисциплін : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки овочів» ступеня магістра ПУЕТ / А. Л. Рогова, Ю. А. Мацук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 23 с.

«Методика викладання спеціальних дисциплін» – ознайомлення студентів з основними завданнями, принципами, законодавчими актами та нормативними документами в галузі вищої освіти України й освітньої діяльності вищих навчальних закладів III і IV рівнів акредитації, оволодіння методами та засобами викладання, навчально-педагогічної, навчально-методичної та наукової діяльності й виховання студентської молоді.

 
Програма та методичні рекомендації PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 10:48

Програма та методичні рекомендації

Литовченко І. В.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 5 курсу спеціальності 242 «Туризм» ступеня магістра ПУЕТ / І. В. Литовченко, М. М. Логвин, Н. М. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 17 с.

У системі професійної підготовки майбутніх фахівців із туризму вирішальна роль належить виробничій практиці, що проводиться на туристичних підприємствах. Програма передбачає планове, поетапне засвоєння студентами практичних і професійних навичок та застосування в реальних умовах теоретичних знань, отриманих під час вивчення циклів професійно-орієнтованих гуманітарних, соціально-економічних та професійних і практичних дисциплін.

 
Методи і засоби контролю якості PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 10:05

Методи і засоби контролю якості

Баля Л. В.

Методи і засоби контролю якості : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» /162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Л. В. Баля, В. М. Волощук, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 37 с.

Питання контролю якості товарів є однією із проблем розвитку сучасного світового ринку. Знання методів і засобів контролю якості товарів має важливе значення для застосування сучасних методів визначення якості товарів. Тому вивчення майбутніми фахівцями навчальної дисципліни «Методи і засоби контролю якості» важливе, адже з наукових позицій обґрунтовує одне з найважливіших завдань професійної діяльності.

 
Програма виробничої практики PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 травня 2017, 09:18

Програма виробничої практики

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики для студентів 5 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня магістра ПУЕТ / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 18 с.

На сучасному етапі розвитку економічних відносин на ринку праці висуваються високі вимоги до випускників вищих навчальних закладів, які повинні мати не тільки теоретичні знання із широкого кола питань, але й достатню практичну підготовку.

Виробнича практика проводиться відповідно до навчального плану та графіка навчального процесу. Тривалість практики – 5 тижнів.

Місце проведення практики: сучасні курортні комплекси різних форм власності Полтавської області, інших міст України та зарубіжжя.

 
« ПочатокПопередня1234567НаступнаКінець »

Сторінка 3 з 7
Вхід для читача
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову

Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Вступ до мовознавства
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки
 

Лічильник PR-CY.Rank