17 | 08 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Программа и методические рекомендации по организации и прохождению производственной практики для студентов 2 курса специальности 072 «Финансы, банковское дело и страхование» образовательная программа «Финансы и кредит» степени бакалавра ПУЭТ PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 09:23

Программа и методические рекомендации по организации и прохождению производственной практики для студентов 2 курса специальности 072 «Финансы, банковское дело и страхование» образовательная программа «Финансы и кредит» степени бакалавра ПУЭТ

Карцева В. В.

Программа и методические рекомендации по организации и прохождению производственной практики для студентов 2 курса специальности 072 «Финансы, банковское дело и страхование» образовательная программа «Финансы и кредит» степени бакалавра ПУЭТ / В. В. Карцева, Е. В. Яриш, М. Б. Чижевская. – Полтава : ПУЭТ, 2018. – 30 с.

 
Інноваційні ресторанні технології PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:59

Інноваційні ресторанні технології

Суткович Т. Ю.

Інноваційні ресторанні технології : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / Т. Ю. Суткович. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 28 с.

 
Методологія харчової науки PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:52

Методологія харчової науки

Хомич Г. П.

Методологія харчової науки : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 38 с.

 
Инженерная графика PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:47

Инженерная графика

Володько О. В.

Инженерная графика : методические рекомендации к практическим занятиям для студентов специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело» степени бакалавра ПУЭТ / О. В. Володько. – Полтава : ПУЭТ, 2018. – 59 с.

Методическая разработка предназначена для инстранных студентов 1 курса специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело».

Целью освоения дисциплины «Инженерная графика» является получение знаний, умений и навыков по построению и чтению проекционных чертежей деталей и чертежей строительных объектов (в частности, объектов гостинично-ресторанного хозяйства), отвечающих требованиям стандартизации и унификации; освоение студентами современных методов и средств компьютерной графики.

 
Менеджмент персоналу PDF Друк e-mail
П'ятниця, 10 травня 2019, 07:38

Менеджмент персоналу

Шимановська-Діанич Л. М.

Менеджмент персоналу : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 073 Менеджмент освітня програма «Бізнес-адміністрування» ступеня магістра / Л. М. Шимановська-Діанич, В. А. Власенко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 326 с.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 8 з 51
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Основи екології
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки