16 | 12 | 2017
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Економіка промислового підприємства PDF Друк e-mail
Середа, 13 вересня 2017, 08:29

Економіка промислового підприємства

Тюріна Н. М., Ведерніков М. Д., Капінос Г. І. та ін.

Економіка промислового підприємства : [підручник] / (ра ред. Тюрі-ної Н. М.) / Н.М. Тюріна, М.Д. Ведерніков, Г.І. Капінос, І.В. Бабій та ін. - Львів : «Новий Світ-2000», 2016. - 312 с

ISBN 978-966-2025-41-5

В підручнику висвітлено теоретичні та практичні питання формування та розвитку економіки промислового підприємства. Викладено такі основні блоки тем: підприємство в сучасній системі господарювання (основи підприємницької діяльності, підприємство як суб'єкт господарювання), ресурсне забезпечення діяльності підприємств (виробничі фонди, нематеріальні ресурси та активи, оборотні фонди та оборотні кошти підприємства, персонал), результати та ефективність виробництва (продуктивність, мотивація та оплата праці, витрати та ціни на продукцію, фінансово-економічні результати та ефективність діяльності).

Для студентів неекономічних спеціальностей вузів, аспірантів, викладачів.

 
Вища та прикладна математика PDF Друк e-mail
Середа, 13 вересня 2017, 08:19

Вища та прикладна математика

Фортуна В.В., Бескровний O.I.

Вища та прикладна математика [Текст]: навч. посіб. для студ. ден. форми навчання екон. спец. /Фортуна В.В., Бескровний О.І.; - М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Донец, нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. вищ. і приклад, математики. - Львів: «Магнолія 2006», 2017 - 647 с

ISBN 978-617-574-071-2 «Магнолія 2006»

Посібник призначений для використання у навчальному процесі і для самостійної роботи студентів економічних спеціальностей.

У посібнику викладено основи вищої математики, теорії ймовірностей і математичної статистики та математичного програмування.

До кожного розділу додається навчальний тренінг, у якому запропоновано контрольні запитання і завдання для самостійної роботи. Для контролю засвоєння тем в цілому до кожного розділу наведено комплексні індивідуальні контрольні завдання.

 
Глава государства PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 вересня 2017, 13:52

Глава государства

Кутафин О. Е.

Глава государства : монография. — Москва : Проспект, 2013. - 560 с.

ISBN 978-5-392-09063-1

В книге на основе большого фактического материала анализируются понятие и традиционные функции главы государства, глава государства в Российской империи, государственные органы Советской России, исполнявшие функции главы государства, Президент Российской Федерации — глава государства, включая конституционно-правовой статус, порядок выборов, вступление в должность, полномочия Президента и др.

Издание предназначено для научных работников, преподавателей, аспирантов и студентов юридических вузов, всех, кто хочет получить глубокие знания о конституционном праве России.

 
Закупівельна логістика PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 вересня 2017, 13:35

Закупівельна логістика

Агєєв Є.Я., Заев М.Л., Піча С. В.

Закупівельна логістика: матеріально-технічне постачання підприємства [Комплект] : Навчальний посібник [нове вид.] / Є.Я. Агєєв, М. Л. Заєв. - Львів : «Новий Світ-2000», 2017. - 719 с [383 ст. та с.384-719 на 1 електрон, опт. диску].

Викладені у цьому посібнику матеріали покликані надати допомогу студентам та практикам — менеджерам з постачання одержати основоположні знання по теорії і практиці процесу закупівлі матеріальних ресурсів для підприємства.

В ньому розглядається сутність, система, характеристики МТР , концепції постачання, особливості, розміри і маса окремих видів сортаменту основних ресурсів для забезпечення виробництва підприємства.

Мета посібника полягає у вивченні основ теорії закупівельної логістики в самом широкому її аспекті, опануванні сучасних методів управління постачанням ресурсами господарської діяльності підприємства .
Матеріал викладається системно, цілісно і логічно.

 
Т. 7 Технология кулинарной продукции PDF Друк e-mail
Вівторок, 12 вересня 2017, 11:13

Т. 7 Технология кулинарной продукции

Энциклопедия питания: в 10 т./ Под общ. ред. А. И. Черевко, В. М. Михайлова Т. 7 Технология кулинарной продукции / Под общ. ред. Л. 3. Шильмана; Сост.: М. В. Артамонова, Д. О. Бидюк, Н. В. Гревцева, Н. Г. Гринченко, С. В. Журавлев, Е. И. Кравченко, М. Н. Куткина, 3. И. Кучерук, А. Н. Макарова, М. В. Обозная, С. Г. Олейник, С. В. Омельченко, О. В. Самохвалова, И. В. Симакова, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак, Н. В. Черная, Е. Г. Шидакова-Каменюка, Л. 3. Шильман - X.: Мир Книг, 2016. - 543 с.

ISBN 978-966-2678-23-9

Первый в Украине за всю её историю оригинальный десятитомный энциклопедический труд научно-педагогических работников, который охватывает разнообразные вопросы, связанные с питанием человека, а также с развитием технологии кулинарной продукции.

В 7-м томе «Технология кулинарной продукции» приводятся сведения о технологии полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции из разнообразного сырья и изделий из теста.

Данная энциклопедия будет интересна специалистам в области питания, а также студентам, аспирантам, обучающимся по специальностям «Пищевые технологии» и смежным дисциплинам. Книга также будет интересна широкому кругу читателей, интересующихся вопросами данной тематики.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 10 з 229
Вхід для читача Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Позиционирование: битва за умы
Наследие лидера
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки