24 | 06 | 2017
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Харчові технології PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 23 червня 2008, 14:54

 Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П., Орлова Є.І.
Харчові технології у прикладах і задачах: Підручник. — К.: Центр учбо­вої літератури, 2008. — 576 с.

Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчо­вих продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енер­гозбереження — пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосу­вання теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм вит­рат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач.

Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчаль­них закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

 
« ПочатокПопередня211212213214215216НаступнаКінець »

Сторінка 216 з 216
Вхід для читача
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову

Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Історія держави і права
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки
 

Лічильник PR-CY.Rank