23 | 09 | 2020
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Контроль якості та безпечності харчової продукції
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)

Останні виставки
Останні новини
Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) PDF Друк e-mail
Понеділок, 14 квітня 2014, 08:29

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)   Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): Навчально-методичний посібник / За ред. чл.-кор. В.І. Дробот. — К: Кондор, 2010. — 440 с
   ISBN 978-966-351-319-5
   У навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі.
   Призначений для студентів вищих навчальних закладів зі спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Технология производства хлебобулочных изделий
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки