27 | 03 | 2019
Головна Нові надходження книг Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій
Останні виставки
Останні новини
Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 15 червня 2011, 11:38
Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій

   Воскобойник В. І., Ангіпова А. В., Остапченко О. Б.
   Англійська мова для спеціалістів у сфері харчових технологій. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2011. — 378 с
   ISBN 978-611-01-0230-8

   Мета навчального посібника - розвиток мовленнєвих навичок студентів, які вивчають харчові технології та інженерію. Вміщені оригінальні тексти мають професійно орієнтований характер, що забезпечить розвиток їх комунікативної компетенції шляхом збагачення словникового запасу майбутніх інженерів-технологів фаховою англомовною лексикою та формування культури їх професійного мовлення.
   Система вправ має на меті розвиток навичок студентів у чотирьох видах мовленнєвої діяльності - читанні, аудіюванні, говорінні (діалогічному та монологічному мовленні), письмі. Граматичний довідник та вправи допоможуть покращити граматичну компетенцію студентів, а лексичні вправи, тематичний словник та глосарій термінів сприятимуть процесу оволодіння студентами професійною лексикою. Ситуації (Case Studies) та ситуативні завдання розвиватимуть практичні навички використання англійської мови в ситуаціях, наближених до реальності.
   До навчального посібника додається аудіодиск із записами текстів для аудіювання.
   Для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів, а також спеціалістів у сфері харчових технологій та інженерії.

Останнє оновлення на Середа, 15 червня 2011, 11:39
 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Електронна комерція
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки