16 | 09 | 2019
Головна Нові надходження книг Фізіологія харчування
Останні виставки
Останні новини
Фізіологія харчування PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Вівторок, 12 квітня 2011, 13:14

Фізіологія харчування

Фізіологія харчування : підручник / Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін. - Суми : Університетська книга, 2011.-473 с

ISBN 978-966-680-535-8

У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків.

Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».

 

 

 

Останнє оновлення на Вівторок, 04 жовтня 2011, 11:35
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Актуальні питання кримінального законодавства України та практики його застовування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки