21 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу
Останні виставки
Останні новини
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 06 вересня 2010, 12:11
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів

   МИХАЛЬСЬКІ Торстен, ЛІЛІЄ Франк, ДОСІН Анжеліка

   Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів: Довідник. - Львів: ПАЮ, 2006. - 336 с

   ISBN 996-7651-44-4

   У книзі подається інформація про сучасний стан Європейського законодавства стосовно продуктів харчування, описано вимоги щодо сучасних систем управління якістю згідно з міжнародно визнаними стандартами, надаються практичні рекомендації зі створення систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості.

Останнє оновлення на Понеділок, 06 вересня 2010, 12:12
 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Позиционирование: битва за умы
Організація роботи 6apiв ; довідник бармена
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки