21 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Технологія та товарознавство ковбасних оболонок
Останні виставки
Останні новини
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 22 березня 2010, 17:36
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок

   Онищенко В. М.

   Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навчаль­ний посібник / Онищенко В. М.,ШубінаЛ.Ю., ЯнчеваМ. О. - Суми : Університетська книга, 2009. - 224 с

   ISBN 978-966-680-472-6

   У посібнику розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас. Висвітлено основні напрямки в розробці захисних покрить і способів для обробки м'ясних продуктів та оболонок з метою підвищення їх бар'єрних властивостей. Узагальнено технологічні основи виробництва, товарознавчі аспекти, досвід використан­ня, переваги та недоліки, а також сучасний стан ринкових пропозицій оболонок, що використовуються м'ясопереробними підприємствами. Наводяться чинники, що зумовлюють захисні властивості та безпечність натуральних і штучних оболонок на. всіх етапах життєвого циклу ковбас­них виробів.

   Призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» (спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»), а також може бути корисним для підготовки фахівців за напрямом «Товарознавство і торговельне підприємництво», науковців, аспірантів відповідного профілю та широкого кола фахівців м'ясопереробної галузі.

Останнє оновлення на Понеділок, 22 березня 2010, 17:36
 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Гроші та кредит
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки