20 | 08 | 2019
Останні виставки
Останні новини
Збірник рецептур PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 08 лютого 2010, 13:54
Image

   Ростовський В. С, Дібрівська Н. В., Пасенко В. Ф.

   Збірник рецептур. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 324 с

   ISBN 978-966-364-995-5

   У книзі наводяться рецептури й технологія приготування принципово нових фірмових страв і кулінарних виробів, придуманих, розробленими й впроваджених кращими кулінарами, майстрами-кухарями й майстрами-кондитерами системи Укрпотребсоюзу всіх регіонів України. У створенні нових кулінарних виробів активну участь брали працівники Вінницької, Чернігівської, Івано-Франківської, Черкаської, Чернігівської й інших областей України.

Останнє оновлення на Понеділок, 08 лютого 2010, 14:16
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Зразки документів у господарському процесі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки