21 | 01 | 2020
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Сировина рослинного і тваринного походження

Останні виставки
Останні новини
Сировина рослинного і тваринного походження PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:41

Сировина рослинного і тваринного походження

Бірта Г. О.

Сировина рослинного і тваринного походження : навчальний посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 543 с.

ISBN 978-966-184-353-9

Навчальний посібник присвячено вивченню харчової сировини як основи формування властивостей товарів, класифікації, зовнішніх відмітних ознак, асортименту, властивостей та сфери застосування основних видів сировини, умов зберігання, маркування, транспортування та ідентифікації сировини.

Підручник розраховано на студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Инженерно-психологическое и эргономическое проектирование
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки