07 | 07 | 2020
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 липня 2019, 13:11

Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв

Розрахунок технологічного обладнання консервних виробництв: навч. посібник/ О. І. Черевко [та ін.]. - X.: ХДУХТ, 2014. - 150 с.

ISBN 978-966-405-352-2

У навчальному посібнику у формі розрахункових залежностей містяться теоретичні відомості про деякі види технологічного обладнання консервних виробництв, а також початкові дані, методика розрахунку, варіанти індивідуальних завдань і контрольні запитання для самостійної підготовки.

Посібник може бути використаний для розв'язання контрольних та індивідуальних завдань студентів-заочників, під час виконання курсових і дипломних проектів.

Посібник призначено для студентів, які навчаються за освітньо-квалікаційним рівнем «магістр» та «спеціаліст» кваліфікації «інженер-механік» та «інженер-технолог» підприємств харчових виробницгв.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Основи інженерних розрахунків на ПЕОМ. Профамування алгоритмічною мовою Фортран
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки