17 | 12 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Основи фізіології та гігієни харчування
Останні виставки
Останні новини
Основи фізіології та гігієни харчування PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 листопада 2018, 12:18

Основи фізіології та гігієни харчування

Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Артеменко B.C., Головко М.П., Коваленко В.О., Євлаш В.В., Горбань В.Г.

Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — Суми: ВТД «Університетська книга», 2008. - 558 с

ISBN 978-966-680-427-6

У підручнику наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, обґрунтовано особливості потреб у нутрієнтах та енергії різних верств населення.

Надається характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей і підлітків, людей похилого віку), різних професійних груп населення та людей, що потребують дієтичного харчування.

Наводяться дані щодо гігієни та безпеки харчування, дається гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та їх виготовлення.

Призначений для студентів і викладачів факультетів харчових технологій і технологічних факультетів за напрямком підготовки «Харчові технології та інженерія».

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Господарське право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки