26 | 08 | 2019
Останні виставки
Останні новини
Барна справа PDF Друк e-mail
Вівторок, 29 травня 2018, 10:44

Барна справа

Ощипок І.М. Барна справа: навчальний посібник [для студ. вищ. навч. закл.] І.М. Ощипок, П.Х. Пономарьов. Львів, «Магнолія 2006», 2016 - 288 с.

ISBN 978-617-574-104-7

У посібнику викладено особливості організації, функціонування барів, їх класифікацією, матеріально-технічне забезпечення барів, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів, вимоги до персоналу, що обслуговує споживачів, характеристику базових алкогольних і безалкогольних напоїв, методи, особливості приготування, способи оформлення і подачі різних змішаних напоїв і коктейлів.

Посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр.

Посібник може бути корисним персоналу, який обслуговує відвідувачів у барах і ресторанах.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
AutoCAD 2009. Базовый курс на примерах
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки