22 | 08 | 2019
Головна Нові надходження книг Технологія приготування їжі
Останні виставки
Останні новини
Технологія приготування їжі PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:14

Технологія приготування їжі

Шумило Г.І.

Технологія приготування їжі: Навч. посіб. — К.: «Кондор». — 2012. - 504 с

ISBN 978-966-351-402-4

У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, а також працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Экономика предприятия в индустрии гостеприимства и туризма
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки