02 | 07 | 2020
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Організація роботи 6apiв ; довідник бармена PDF Друк e-mail
Середа, 10 січня 2018, 11:14

Організація роботи 6apiв ; довідник бармена

Сало Я. М.

Організація роботи 6apiв ; довідник бармена / Я. М. Сало. - Львів ; Афіша, 2010,- 351 с.: іл.

ISBN 978-966-325-125-7

Удовіднику подається характеристика різних типів 6apiв i їх сучасного обладнання, яке дозволяє забезпечити високу культуру обслуговування відвідувачів. Значну увагу приділено підготовці до роботи, організації npaці бармена, правилам поведінки, способам подавання нaпoїв, наведено 800 рецептур змішаних напоїв і сиропів.

Для барменів 3-го i 4-го розрядів, учнів професійних навчальних закладів, керівників барів, а також поціновувачів коктейлів на домашнix урочистостях та прийомах гостей.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Документні ресурси
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки