21 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Проектування закладів ресторанного господарства

Останні виставки
Останні новини
Проектування закладів ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Четвер, 15 червня 2017, 11:48

Проектування закладів ресторанного господарства

Рогова А. Л.

Проектування закладів ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ / А. Л. Рогова, Л. О. Положишникова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 26 с.

Курсовий проект є самостійною роботою, що свідчить про оволодіння студентом методикою проектування закладів ресторанного господарства, вміння професійно виконувати завдання, пов’язані із забезпеченням раціональної організації технологічних процесів, поліпшення якості продукції харчування та послуг, розробленням та впровадженням заходів щодо підвищення ефективності роботи закладу загалом.

Ці методичні рекомендації розроблено для використання студентами, які навчаються за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців ступеня магістра з відривом і без відриву від виробництва.

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Программирование для Microsoft Windows 8
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки