21 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Організація обслуговування в ресторанному господарстві
Останні виставки
Останні новини
Організація обслуговування в ресторанному господарстві PDF Друк e-mail
Понеділок, 10 квітня 2017, 10:37

Організація обслуговування в ресторанному господарстві

Мостова Л.М., О.В. Новікова, І.М. Ракленко

Організація обслуговування в ресторанному господарстві. Підручник. - X.: Світ Книг, 2017.- 657 с.

ISBN 978-966-2678-44-4

У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та торговельних приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування білизни. В посібнику приводяться основні види меню, правила подавання холодних і гарячих закусок, страв і напоїв. Наведений детальний опис процесів обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прийомів, а також спеціальних форм обслуговування і обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Значна увага приділена особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Розкрито особливості організації дозвілля в ЗРГ.

Підручник призначений для студентів вищих учбчових закладів, коледжів, учнів професійних навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями обслуговування в закладах ресторанного господарства.

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Міжнародні ф'ючерсні ринки: теоретико-методологічні аспекти
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки