23 | 09 | 2020
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Контроль якості та безпечності харчової продукції
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Організація ресторанного господарства

Останні виставки
Останні новини
Організація ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 07:46

Організація ресторанного господарстваАрхіпов В. В.

Організація ресторанного господарства. Навч. посіб. 3-тє вид. - К.: Центр учбової літератури, 2016. - 280 с

ISBN 978-617-673-416-1

Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці.

Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства.

Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Математична логіка та теорія алгоритмів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки