26 | 05 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)

Останні виставки
Останні новини
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 лютого 2016, 14:03

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)

Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [текст] підручник. / С І. Бухкало - К. : «Центр учбової літератури», 2014.-456 с

ISBN 978-617-673-294-5

Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загатьній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних. біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули дія інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, їло необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач.

Призначено ятя студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Посібник для підготовки до ЗНО з англійської мови до магістратури. Спеціальність Право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки