19 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)
Останні виставки
Останні новини
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 лютого 2016, 14:03

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)

Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [текст] підручник. / С І. Бухкало - К. : «Центр учбової літератури», 2014.-456 с

ISBN 978-617-673-294-5

Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загатьній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних. біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули дія інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, їло необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач.

Призначено ятя студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
1С:Управление торговлей 8.2 с нуля. 100 уроков для начинающих
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки