15 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазину
Останні виставки
Останні новини
Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазину PDF Друк e-mail
Понеділок, 18 травня 2015, 10:08

Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазинуI. В. Юрко, П. Ю. Балабан, О. О. Горячева, В. В. Лісіца, О. М. Михайленко

Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазину: навч. посіб./ [І. В. Юрко, П. Ю. Балабан, О. О. Горячова та ін.] за заг. ред. І. В. Юрка. - Харків, 2015. - 304 с

ISBN 978-966-2678-35-2

Навчальний посібник розрахований для використання в навчальному процесі з підготовки працівників продовольчих магазинів підприємств усіх форм власності. У навчальному посібнику розглянуті питання структури роздрібної торгівлі, організації та технології торговельних операцій у магазинах, товарознавства продовольчих товарів, основ економічних знань у торгівлі.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, технікумів, коледжів, професійно-технічних училищ, а також для працівниками магазинів, самопідготовки, на курсах підвищення кваліфікації спеціалістів торговельної галузі.


 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
100% аудио испанский: начальный и средний уровень
Маленькие японские хитрости
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки