23 | 07 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Останні виставки
Останні новини
Фізіологія харчування PDF Друк e-mail
Середа, 11 березня 2015, 11:14

Фізіологія зарчуванняЗубар Н. М.

Фізіологія харчування: практикум [текст] Навч. посіб. / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова - К.: «Центр учбової літератури» 2013.-208 с.

ISBN 978-611-01-0423-4

У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.

Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук.

Призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями: 7 091711 -технологія харчування та 7.050201 - менеджмент організацій.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Новітні тенденції розвитку управління підприємствами
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки