23 | 10 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Архів довідок ВДС
Останні виставки
Останні новини

Архів довідок ВДС

Перспективні види рослинної сировини в технології січених м'ясних напівфабрикатів

ID Замовлення: WATS-204
Читач: Леся
Читач Тема запиту
Читач: Леся Добрий день, допоможіть, будь-ласка, знайти інформацію (статті,автореферати,дисертації,магістерські,монографії) з такого питання «Перспективні види рослинної сировини в технології січених м'ясних напівфабрикатів». Дуже вдячна)))
Бібліотека: Ирина Науменко Доброго дня! До Вашої теми пропонуємо переглянути наступні джерела:

Бірта, Г. О. Товарознавство м'яса [Текст] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. – Київ : Центр учб. л-ри, 2011. – 164 с. ББК 65.421.51я73 Б64
Бургу, Ю. Г. Товарознавча характеристика продукції тваринництва [Текст] + [Електронний ресурс] : монографія / Ю. Г. Бургу. – Полтава : РВВ ПУЕТ, 2011. – 126 с. – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.421.51 Б91

В поле зрения -полуфабрикаты [Текст] // Мясные технологии. – 2008. – N8. – С.18-21.

Василенко Н. ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З
ВИКОРИСТАННЯМ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ БІЛКОВОЇ ДОБАВКИ [Електронний ресурс] / Н. Василенко. – Режим доступу: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/1107/3/Vasilenko_N..pdf . – Назва з екрана.
Гаврилова Е. В. Органолептическая оценка полуфабрикатов мясных рубленых с растительными компонентами [Електронний ресурс] / Е. В. Гаврилова, К. А. Бажина // Молодой ученый. — 2013. — №11. — С. 84-86.–Режим доступа: http://www.moluch.ru/archive/58/8064/. – Назва з екрана.
Дмитриев, А. Г. Традиционные продукты переработки сои в производстве мясных полуфабрикатов + [Електрон. ресурс] / А. Г. Дмитриев, А. В. Котровский, Е.В. Силахина, и др // Мясные технологии. – 2007. – N9. – С.72-73. - Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ.
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ СИСТЕМ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ (КОТЛЕТ) З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ТВАРИННОЇ ТА РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ [Електронний ресурс] / О. А. Штонда, Н. М. Сонько, І. Г. Суховецька, Л. М. Шевчук. – Режим доступу: http://www.sworld.com.ua/konfer39/181.pdf . – Назва з екрана.
Дроздовская, Л. И. Новейшие технологии в производстве полуфабрикатов [Текст] / Л. И. Дроздовская // Мясные технологии. – 2007. – N 11. – С.39.
Инербаева, И. А. Органолептическая оценка мясных рубленых полуфабрикатов с плодово-ягодными добавками [Текст] / И. А. Инербаева, Т. И. Бокова, О. С. Желтышева // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2009. – N12. – С.47-48.
Классификация и ассортимент мясных и мясосодержащих полуфабрикатов [Текст] // Мясные технологии. – 2009. – N8. – С.20-24.
Козлов, А. В. Некоторые технологические особенности производства натуральных полуфабрикатов [Текст] / А. В. Козлов // Мясная индустрия. – 2007. – N8. – С.71-73.
Козлов, А. Новые возможности в производстве натуральных полуфабрикатов / А. Козлов // Мясные технологии. – 2007. – N8. – С.40-41.
Коснырева, Л.М. Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров [Текст] : учебник / Л.М. Коснырева, В. И. Криштафович, В. М. Позняковский. – 2-е изд., испр. – Москва : Изд. центр "Академия", 2006. – 320 с. ББК 65.421.51я73 К71
ЛИТВИНОВА В. А. РАЗРАБОТКА РЕЦЕПТУР И ТОВАРОВЕДНАЯ ОЦЕНКА МЯСНЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ [Електронний ресурс] / В. А. ЛИТВИНОВА. – Режим доступу: http://www.mgutm.ru/files/graduates-and-doctors/avtoreferat_litvinova_v_a.pdf .–Назва з екрана.
Лихачева, Е. И. Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособие / Е. И. Лихачева, О. В. Юсова. – Москва : Альфа-М : ИНФРА-М, 2013. – 304 с. : ил + Електрон. зміст. – (ПРОФИль). – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.422.51я73 Л65
Мардар, М. Р. Товарознавство. Товари тваринного походження [Текст] : навч. посібник / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін. – Львів : Магнолія-2006, 2011. – 295 с. ББК 65.421.51я73 М25
Мясные полуфабрикаты [Текст] + [Електрон. ресурс] // Мясное дело. – 2008. – N11. – С.18-19. - Способ доступа: электрон. чит. зал ПУСКУ.

Назаренко, В. О. Формування якості товарів [Текст]. Ч. 2 : навч. посібник / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. – Київ : Центр учб. л-ри, 2013. – 296 с. ББК 65.422.51я73 Н19
Пасичный В.Н. Производство рубленых полуфабрикатов / В. Н. Пасичный //Мясное дело. – 2010. - №3. – С.25-27.
Пасичный, В.Н. Производство рубленых полуфабрикатов [Текст] / В. Н. Пасичный // Мясное дело. – 2011. – N9. – С.20─23.
Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо - рослинних напівфабрикатів [Текст] / В. М. Пасічний // Мясное дело. – 2008. – N1. – С.10-13.
Полуфабрикаты. Новые разработки[Текст] // Мясные технологии. – 2008. – N8. – С.22-25.
Полуфабрикаты. Под знаком качества[Текст] // Мясные технологии. – 2008. – N8. – С.30-33.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст]. Вип. 2 : зб. наук. праць / відповід. ред. О. I. Черевко. – Харків : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. – 573 с. : іл., табл. –ББК 36.81 П78
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст]. Вип.1 : зб. наук. праць / відповід. ред. О. I. Черевко. – Харків : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. – 639 с.
ББК 36.81 П78
Производство полуфабрикатов: комплексные решения [Текст] // Мясные технологии. – 2009. – N8. – С.26-27.

Пронина Н. М. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ В ПРОИЗВОДСТВЕ МЯСНЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ [Електронний ресурс] / Н. М. Пронина, Т. А. Сенькина // Успехи современного естествознания. – 2011. – Вып. № 7.– Режим доступу: http://cyberleninka.ru/article/n/ispolzovanie-rastitelnogo-syrya-v-proizvodstve-myasnyh-polufabrikatov . – Назва з екрана.
Прянишников, В. В. Инновационные технологии производства мясных полуфабрикатов [Текст] / В. В. Прянишников // Мясное дело. – 2013. – № 7. – С. 24─26 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Прянишников, В. В. Новые технологии в производстве полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / В. В. Прянишников // Мясные технологии. – 2008. – N 5. – С.18-20.
Ракша-Слюсарева, О. А. Харчова цінність м'ясних напівфабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака [Текст] / О. А. Ракша-Слюсарева, В. Круль, Н. Попова // Товари і ринки. – 2013. – № 1. – С. 110─116.
Рогов, И. А. Технология мяса и мясных продуктов : в 2 кн. Кн. 2 : Технология мясных продуктов [Текст] : учебник / И. А. Рогов, А. Г. Забашта, Г.П. Казюлин. – Москва : КолосС, 2009. – 711 с. – (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений). ББК 36.92я73 Р59
Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів з свинини [Текст] / А. М. Бурбак, Л. Б. Олійник, Н. I. Ткач, [та ін.] // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.100-105.
Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. – Київ : Кондор, 2009. – 136 с. ББК 36.81я73 Р78
Семенова, А. А. Инновационные технологии производства полуфабрикатов из парной и охлажденной свинины [Текст] / А. А. Семенова // Все о мясе. – 2009. – N5. – С.20-26.
Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] + [Електронний ресурс] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. – 2-ге вид., перероб. та доп. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 378 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. ББК 65.421.51я73 С40
Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – Київ : Центр навч. л-ри, 2009. – 544 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. ББК 65.421.51я73 С40
Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей [Електронний ресурс] : міжнародна наук.- технічна конференція (22 – 23 берез. 2012 р.). — Київ : НУХТ, 2012. — 109 с. – Режим доступу: http://nuft.edu.ua/page/51adaed39c2a2/files/2012_Myasna_oliyezhyrova_ta_molochna_haluz.pdf . – Назва з екрана.
Цехмістренко, С. І. Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква : [б. в.], 2014. – 192 с. ББК 36.92я73 Ц55
Шаповал, Н. Соєва клітковина у січених напівфабрикатах [Текст] / Н. Шаповал, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 5. – С. 27─29.
Ястреба, Ю. А. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 150 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 36.92 Я85

Бажаємо успіхів! Дякуємо, що звернулися до нас!
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки